این نوع گچ گيري از زیر آرنج شروع می شود ساعد و مچ دست را شامل شده و در نهایت درهمان محل گچ قبلی خاتمه می یابد.
این نوع گـچ براي شكـسـتگـی هاي انتـهـاي استخـوان رادیـوس (استـخوان ساعـد) و همچنيـن بعد از جـراحی هاي مربوط به این ناحيه، مچ دست و استتخوان اولنا(استخـوان دیگر سـاعد)استـفاده می شود. هنگام استفاده از گچ كوتاه یا بلـند براي بازو، باید سوراخ مخصـوص انگشـت شسـت به انـدازه كافی بزرگ باشد تا حركـت شست دست محدود نشود و فرد بتواند آن را به راحتی تكان دهد.
این نوع گچ، براي تثبيت شكستگی استخوان بازو (هومروس) استفاده می شود و به حفظ وضعيـت مناسـب استخـوان كمک می كند. براي اینكه گچ به درسـتی عمل كند، باید دست به گردن آویزان شود. همچنـين، بهتر است فرد در حالت نيمه نشسـته بخوابـد تا از جابجایی استخوان در هنگام خواب جلوگيري شود.گچ از پایين كف دست (از زیر انگشتان) شـروع می شود و تا باالي محل شكستـگی ادامه دارد، بنابراین مچ دست، ساعد و آرنج را شامل می شود. در این نوع گچ، مچ دسـت كمی به سمــت عقب (20-15 درجه) و آرنج در زاویه 90 درجه خم می شود. ساعد نيز در وضعيت خنثی قرار می گيرد.براي كمک به اصالح شكستـگی، سه حلقه گچـی در نزدیـكی مچ دست قرار داده می شود كه باند آویزان كنـنده گچ به آنها متصـل می شود. وزن دست و گچ باعث می شود تا هم راستـایی و طول استخـوان بازو اصالح شود. با تغيـير محل حلقه ها می توان وضعيت هاي نادرست استخوان را تصحيح كرد.
اگر بخواهيم دست را از انحراف به سمت بيرون (والگوس) اصـالح كنـيم، بازو را به حلقه داخـلی وصل می كنيم. اگر دسـت به سمـت داخل (واروس) انحــراف دارد، آن را به حلقه خارجـی وصل می كنيم. در صورتی كه هيچ انحرافی وجود نداشته باشد، از حلقه ميانی استفاده می شود. همچنين، اگر نياز به اصالح انحراف به سمت جلو یا عقب باشـد، طول باند را به ترتيب كوتاه تر یا بلندتر می كنيم تا دست در موقعيت صحيح قرار گيرد.
ین نـوع گچ براي درمـان آسـيب هاي مربوط به استـخوان اسكافـوئيد، رباط هاي شـسـت دسـت، و همچنـين پس از عمل هاي جراحی روي شست و مچ دست استفاده می شود. گچ به دو نوع بلند و كوتاه تقسيم می شود:
گچ بلند: این نوع گچ نه تنها شست و مچ دست، بلكه آرنج را هم بی حركـت می كند. در این حالـت، آرنـج با زاویه 90 درجه ثابت می شود تا بهبود بهتري حاصل شود.
گچ كوتاه:این نوع گچ فقط شست و مچ دست را بی حركت می كند و آرنج درگيـر نمی شود. زاویه قرارگيري گچ بسـته به نوع آسـيب متـفاوت است و پزشک بر اساس نياز بيمار زاویه مناسب را تعيين می كند.